• Doe 't zelf... maar niet alleen!

!! BERICHT IN VERBAND MET DE VERHUIZING !!

Beste contactpersonen,

Zoals inmiddels bij velen van jullie al bekend is, gaan we definitief verhuizen en wel op maandag 18 december. De nieuwe locatie waar we naar toe gaan verhuizen is Pastoriestraat 147, 5612 EK in Eindhoven. Gelukkig is dit adres maar 300 meter verderop.

Met de verhuizing in aantocht, willen we jullie wat informatie mededelen.

Ondanks dat de verhuizing plaats vindt op 18 december, kunnen jullie wel
gebruik blijven maken van de ruimte in de Kroon tot en met 28 december.
Er zullen wel stoelen aanwezig zijn, maar geen tafels meer.

Daarnaast is het zo dat er vanaf 18 december geen mogelijk meer is om gebruik te maken van de koffie en/of thee, die normaal klaar staat voor jullie. Er zijn wel bekertjes aanwezig, maar voor koffie en thee zullen jullie eventueel zelf moeten zorgen.

Mocht een van bovenstaande beperkingen een probleem zijn, dan kun je dit doorgeven op onderstaand email adres of telefoonnummer, dan gaan we samen kijken naar een andere oplossing.

Op 29, 30 en 31 december zijn zowel de Kroon als het nieuwe pand gesloten. Wil je als groep graag doorgaan op één van deze dagen, laat het dan weten via onderstaande gegevens. We gaan dan op zoek naar een andere locatie waar jullie éénmalig terecht kunnen. Mochten wij geen bericht ontvangen voor 8 december, dan gaan we er vanuit dat jullie geen vervangende locatie nodig hebben.

Als laatste de vraag of jullie nog spullen hebben staan in een kast van de ruimte waar jullie zitten, of op een andere plek in “de Kroon”? Deze spullen zullen vóór 11 december opgehaald moeten worden, daar ze anders verloren kunnen gaan tijdens de verhuizing. Mocht je tussen 11 december en 28 december de spullen nog nodig hebben, dan horen we dat ook graag zodat we op zoek kunnen naar een passende oplossing.

Zijn er nog vragen en/of opmerkingen, dan horen we die graag.

Hopende jullie zo genoeg geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Het team.

cid:image003.jpg@01D35944.55C0C020


Ik zoek een groep

Wat is zelfhulp?

Nieuws

Even voorstellen

Beste Allemaal,   Bij deze wil ik me even voorstellen: […]

Lees meer...

For English click here