• Doe 't zelf... maar niet alleen!

Stichting Labyrint- In Perspectief Eindhoven e.o.

Wat willen wij graag samen:

De Stichting heeft als doel te bevorderen dat de situatie van familieleden en directbetrokkenen (waaronder mantelzorgers) van psychiatrische patiënten, alsmede die van patiënten leefbaar is, zowel individueel als sociaal en maatschappelijk. De Stichting wil dit doen door het organiseren van lotgenotencontact, het geven van voorlichting, door belangenbehartiging en door signalering/doorverwijzing. Dit laatste geldt ook voor psychiatrische patiënten die ons om informatie benaderen. De Stichting maakt geen onderscheid in oorzaken, aard, verschijningsvorm, duur of intensiteit van de problematiek van een psychiatrische patiënt.

Voorts participeren we in overlegorganen en in werkgroepen en geven voorlichting aan beroepsgroepen, aan studenten in zorgopleidingen en aan maatschappelijke instanties. 

 

Gespreksgroepen

Er is keuze uit:

De kortdurende gespreksgroepen worden gehouden in ‘De Kroon’, Kronehoefstraat 21-29, Eindhoven op donderdagavonden. De doorlopende gespreksgroepen worden gehouden in de Johanneskerk, Mercuriuslaan 1b, 5632 EE Eindhoven, iedere eerste maandagavond van de maand, met een onderbreking in de zomer maanden.

 

Thema-avonden

over psychiatrische stoornissen, nieuwe behandelingsmethodes etc.

De thema-avonden worden meestal gehouden in het conferentiecentrum van ‘De Grote Beek’, Boschdijk 771 te Eindhoven, op een donderdagavond. In principe ’s avonds, op de 3de donderdag van de oneven maanden. Informatie hierover op onze website.

 

Contact via: 

Stichting Labyrint-In Perspectief Eindhoven e.o.
Postbus 909, 
5600 AX Eindhoven

E: labyrint-inperspectief@ggze.nl
T:040-2613788 of 040-2613789, bereikbaar op ma, wo en vr tussen 9.00 en 12.00 uur

Website: www.labyrint-ip-ehv.nl

Contactpersonen:

Gespreksgroepen: Ineke Nieuwenhuizen 040-2438704
Thema-avonden: Jacques Nijenhuis 040-2613788 of 040-2613789

 


Voor wie:

Familieleden en directbetrokkenen (waaronder mantelzorgers) van mensen met psychische en psychiatrische problemen. Bij de directbetrokkenen horen naast partners ook anderen zoals vrienden, buren en collega’s.

Hoe werkt het:

De Stichting organiseert gespreksgroepen en thema-avonden. Hierboven vind je de informatie over deze avonden. Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem contact op met Zelfhulp Netwerk, of via de contactgegevens hierboven.

Contact:

Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant
T: 040-2118328
E: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl
of vul het contactformulier in via de pagina Contact.

 

Ik zoek een groep

Wat is zelfhulp?

Nieuws

Bijeenkomst NAH YOUNG

Bijeenkomst NAH YOUNG Maandag 5 februari is er weer een […]

Lees meer...

For English click here