• Doe 't zelf... maar niet alleen!

Zelfhulpgroep Vermoeide Helden 2013, Regio Helmond

Wat willen wij graag samen:
We wisselen op integere, openhartige wijze ervaringen uit die we individueel en als groep, hebben opgedaan en dragen daardoor bij aan het terugkrijgen van energie, eigenwaarde en realiteitszin. De onderlinge herkenning en steun die men bij elkaar ondervindt, omdat allen deze soortgelijke problemen hebben, zijn daarbij zeer belangrijk.


Voor wie:

Mannen, alleen mannen de titel geeft het al aan, die hun leven lang gewerkt hebben waarbij ze zichzelf niet hebben ontzien, storten na een traumatische gebeurtenis, vaak gerelateerd aan het werk,  in en zijn niet meer in staat zonder hulp te herstellen. Problemen met hun psychische- en lichamelijke gezondheid, relaties, omgeving, en gezin, nemen toe.

Hoe werkt het:

Een keer in de 3 weken op de dinsdagochtend komen we als groep bij elkaar en bespreken onze dagelijkse problemen en ervaringen gerelateerd aan het verleden. Het is een gesloten groep, toelating geschiedt dan ook via een intakegesprek waarin gekeken wordt of de vragen die een aspirant-lid heeft, passen binnen de doelstellingen van de andere groepsleden. Ook is voor de groep van belang dat het vertrouwelijke karakter gewaarborgd blijft vanwege de gevoelige inhoud van de gesprekken.

Contact:

Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant
T: 040-2118328
E: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl
of vul het contactformulier in via de pagina Contact.

Ik zoek een groep

Wat is zelfhulp?

Nieuws

Bijeenkomst NAH YOUNG

Bijeenkomst NAH YOUNG Maandag 5 februari is er weer een […]

Lees meer...

For English click here