• Doe 't zelf... maar niet alleen!

Ouders van kinderen met een verslaving (Helmond en Bakel)

Verslaving1

Ik ben een moeder van een verslaafde zoon. Was altijd en alleen maar bezig met zijn verslaving, hij moest en zou stoppen. Ik was in behandeling bij de maatschappelijk werkster, die mij in contact bracht met een lotgenoot. Toen ik met haar, deze lotgenoot, gepraat had ging ik dingen anders doen. Nu heb ik zijn verslaving meer geaccepteerd en het gaat nu beter. Ik praat met hem; help hem, maar ben wel eerlijk. Het is nu zijn probleem, niet meer van mij.

 

Wat willen wij graag samen:
Bij lotgenoten vind je herkenning, erkenning en steun. Je staat niet alleen. Of zoals een van de ouders het verwoordde; eindelijk iemand die me begrijpt, me niet meteen veroordeelt en aanvoelt hoe moeilijk het voor ouders is.

 

Er is een groep voor ouders van verslaafde kinderen in Helmond en een groep in Bakel.


Voor wie:

Ouders van kinderen met een verslaving.

Hoe werkt het:

De zelfhulpgroep wordt begeleid door 2 ouders van verslaafde kinderen die hiervoor een training hebben gevolgd.
U kunt gratis deel nemen en uw anonimiteit wordt gewaarborgd.

Contact:

Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant
T: 040-2118328
E: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl
of vul het contactformulier in via de pagina Contact.

Ik zoek een groep

Wat is zelfhulp?

Nieuws

Bijeenkomst NAH YOUNG

Bijeenkomst NAH YOUNG Maandag 5 februari is er weer een […]

Lees meer...

For English click here