Privacy beleid

Je kunt de website van Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant vrij bezoeken en daarbij informatie raadplegen over onze stichting. Je hoeft hierbij geen persoonlijke gegevens te verstrekken. Alleen als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, het contactformulier invult of informatie aanvraagt, moet je jouw persoonsgegevens invullen. Foto’s en of namen van personen worden alleen geplaatst c.q. vermeld, indien hiervoor vooraf schriftelijke toestemming van deze personen is ontvangen. Telkens als je persoonlijke informatie verstrekt, zal Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant ze behandelen in overeenstemming met de wettelijke verplichtingen inzake de verwerking van persoonsgegevens. Zo bewaren wij niet meer gegevens dan strikt noodzakelijk en nooit langer dan nodig.

Vertrouwelijke verwerking van persoonsgegevens

De persoonlijke gegevens die Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant verzamelt, worden opgeslagen in een beveiligde omgeving die niet toegankelijk is voor het publiek. Het bestand kan alleen maar geraadpleegd worden door een beperkt aantal personen in dienst van Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant, die deze informatie nodig hebben voor de uitoefening van hun functie. De informatie wordt alleen voor interne doeleinden verwerkt en niet doorgegeven aan derden. Op onze website www.zelfhulpnetwerk.nl en www.zelfhulpvoorjongeren.nl kun je een contactformulier invullen om bijvoorbeeld een vraag te stellen, of om je aan te melden voor een groep. Als je het contactformulier invult en verstuurt, ontvangen wij naast je vraag:
• jouw naam;
• jouw e-mailadres;
• jouw woonplaats.
Als je solliciteert op een vacature, noteren wij de volgende gegevens:
• jouw aanhef;
• jouw voornaam;
• jouw achternaam;
• jouw woonplaats;
• jouw telefoonnummer;
• jouw e-mailadres.
En daarnaast alles wat je zelf vermeldt in je sollicitatiebrief en CV.

Recht op inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

Je hebt het recht de gegevens die Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant van jou geregistreerd heeft in te zien. Onnauwkeurige of onvolledige gegevens kun je laten corrigeren. Bovendien kun je op elk moment vragen of je persoonsgegevens uit onze databank verwijderd kunnen worden. Onderaan elke nieuwsbrief die je van Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant ontvangt, vind je een link om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

Recht op rectificatie

Indien gegevens fout zijn doorgegeven, veranderd of verwerkt, moet Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant deze aanpassen als je hierom vraagt.

Recht op het indienen van een klacht

Als je vermoedt dat jouw persoonsgegevens zijn verwerkt op een manier die in strijd is met de privacywet of je niet tevreden bent over de verwerking van persoonsgegevens, kun je het beste eerst contact opnemen met het Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant.
Kom je er samen niet uit dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Zij nemen iedere klacht in behandeling. De manier waarop ze dat doen verschilt per klacht. Je ontvangt altijd een reactie van de AP op een klacht.
Na het indienen kun je deze niet meer online bekijken. Sla daarom voor jouw eigen administratie het formulier op of maak er een print van voordat je deze pagina afsluit. Na het afsluiten van deze pagina zijn de gegevens die je hebt ingevuld niet meer beschikbaar.
Twijfel je of je een klacht wilt of kunt indienen bij de AP, bel dan eerst via het gratis telefoonnummer 088-1805250.

Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens

Mocht je niet meer willen dat jouw gegevens bij Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant zijn opgeslagen, dan kun je ons dit laten weten. Wij zullen de gegevens dan verwijderen.

Gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’. Dit zijn kleine stukjes informatie die via je browser worden doorgestuurd en bewaard op de harde schijf van je computer of je mobiele toestel. Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website. Je kunt je browser zodanig instellen, dat je een waarschuwing krijgt, telkens als cookies worden aangemaakt. Deze informatie wordt enkel gebruikt om bepaalde trends inzake websitebezoek te analyseren en onze website nog beter af te stemmen op de noden van onze bezoekers.

Het gebruik van Google Analytics

Onze website maakt gebruik van Google Analytics: dit is een website-analysedienst van Google. De door de cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de website (met inbegrip van je IP-adres), wordt overgebracht naar servers van Google in de Verenigde Staten waar ze worden opgeslagen. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website wordt gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-uitbaters en andere internetdiensten aan te bieden. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal het IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Hoe beveiligen wij persoonsgegevens?

Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl

Meer info?

Contacteer eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl indien je jouw persoonsgegevens wilt inkijken of meer informatie wenst over ons privacy beleid.

Telefoon

040-2118328

E-mail

eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl

Hoofdlocatie (Eindhoven)

Pastoriestraat 147
5612 EK Eindhoven

Tel: +31 (0)40-2118328
E-mail: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl

Kvk 41091705
RSIN 009710115

Dependance (Helmond)

Molenstraat 74A
5701 KH Helmond

Tel: +31 (0)492-476062
E-mail: helmond@zelfhulpnetwerk.nl

Inloop (Best)

Zonnewende 173
5683 AB Best

Tel: +31 (0)6-19519321
E-mail: best@zelfhulpnetwerk.nl