Beste mensen,

De problemen met betrekking tot het coronavirus ofwel COVID-19 zal niemand zijn ontgaan. Dit raakt uiteraard ook onze organisatie en activiteiten. Op 10 maart is vanuit de Brabantse Veiligheidsregio’s het advies gegeven om sociale contacten te matigen en alleen strikt noodzakelijke sociale contacten aan te gaan tot en met 16 maart. De medewerkers van het Zelfhulp Netwerk werken daarom vanuit huis. Wij zijn daarom telefonisch niet bereikbaar. Wanneer u een vraag heeft kunt u mailen naar Eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl wij beantwoorden deze dan zo spoedig mogelijk.

Er was al eerder het advies afgegeven om -grote- groepen mensen te vermijden. In dat kader adviseren wij de zelfhulpgroepen om de geplande bijeenkomsten in de komende dagen uit te stellen. Het is de verantwoordelijkheid van elke groep en deelnemer zelf om hierin besluiten te nemen, maar ons dringende advies is om de gegeven richtlijnen te volgen.

We begrijpen dat dit impact heeft op iedereen. Het is een moeilijke beslissing. Maar we willen geen risico’s vergroten en proberen bij te dragen aan het tegengaan van verspreiding van het virus. We hopen op jullie begrip voor en medewerking aan onze besluiten en adviezen. We blijven de situatie volgen en zullen onze adviezen bijstellen, op grond van eventuele nieuwe landelijke richtlijnen.

Vriendelijke groet,

Team Zelfhulp Netwerk