Vrijdag 20 april was de open dag van het Zelfhulp Netwerk om ons nieuwe pand op de Pastoriestraat feestelijk te openen. Ondanks het mooie weer was er toch genoeg aanloop.

De film ‘De deur staat altijd open’ waarin deelnemers vertellen over hun ervaring met zelfhulp (ook te zien op onze website) werd ieder half uur vertoond.

Daarnaast was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een fictieve zelfhulpgroep, geleid door echte zelfhulpdeskundigen.

Alle bezoekers hadden de mogelijkheid in gesprek te gaan met het Bestuur, het team en de Raad van zelfhulp onder het genot van een hapje en een drankje.

Aan het eind van de dag hebben we officieel afscheid genomen van ons betrokken en zeer gewaardeerd bestuurslid Henk Schreurs. Hij is 14 jaar actief geweest voor het Zelfhulp Netwerk en heeft al die jaren veel betekent. Henk, we wensen je alle goeds en zullen je enorm missen!

Wat verder nog helemaal fantastisch is, dit alles is vastgelegd door een journalist en fotograaf van het Eindhovense magazine Frits! Dus wil je een goede indruk krijgen van het Zelfhulp Netwerk, de open dag en alle mooie mensen die hier bij betrokken zijn (geweest)? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten. We zullen hier laten weten wanneer alles te lezen is in het magazine Frits.

We willen alle aanwezigen enorm bedanken voor hun komst! Zonder jullie was het nooit zo’n mooie dag geweest.

Was je verhinderd maar ben je toch benieuwd naar ons pand? Kom dan gerust op een ander moment een kopje koffie/thee drinken, we verwelkomen je met alle plezier!