Dit jaar werd de verwendag georganiseerd op een zonnige vrijdag in juni in het wijkcentrum “De Toeloop” in Tongelre. Gedurende deze dag stonden vrijwilligers in het middelpunt en werden er diverse workshops en activiteiten aangeboden. Waaronder een educatieve muziekvoorstelling over het ontstaan van de hiphopcultuur, een huifkarrentocht, Yoga les, een 3D pen workshop en een workshop Spoken word. Ondertussen konden deelnemers gebruik maken van een stoelmassage. We hebben de dag gezamenlijk afgesloten met een warm en koud buffet.

Het doel was het bieden van een ontspannen dag met leuke activiteiten. Fijn dat we veel enthousiaste reacties hebben mogen ontvangen. Voor alle vrijwilligers die er dit jaar niet bij konden zijn, wij hopen dat jullie volgend jaar kunnen aansluiten. Wij willen iedereen die heeft meegewerkt om deze dag tot een succes te maken hartelijk danken.

Voor de mensen die helaas niet konden komen en ons daarvan wel op de hoogte hebben gebracht, ligt er een presentje klaar op kantoor. Deze mag je op komen halen, hou hierbij wel rekening met de bezetting op kantoor tijdens de vakantieperiode.

We willen alle aanwezigen enorm bedanken voor hun komst! Zonder jullie was het nooit zo’n mooie dag geweest.