Beste allemaal,

Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant (kortweg het Zelfhulpnetwerk) organiseert op 20 april van 13 .00 tot 17.00 uur een Open Dag. In haar nieuwe locatie, Pastoriestraat 147 in Eindhoven.

Vrijwilligers, team en bestuur nodigen je van harte uit die dag een kijkje te komen nemen.

Waarom een Open Dag?

Het Zelfhulpnetwerk is een organisatie die lotgenoten bij elkaar brengt. Wat ook je probleem is, van welke aard dan ook, de kans dat je de enige bent die zo’n probleem heeft is heel klein.
Contacten met lotgenoten zijn waardevol: je ontmoet eindelijk mensen die ongeveer hetzelfde ervaren als jij, dus mensen die jou begrijpen.
Daarvoor is het Zelfhulpnetwerk, en er zijn inmiddels meer dan 100 groepen in de hele regio Zuidoost-Brabant.

Wat kun je deze dag verwachten?

Uiteraard kun je gewoon binnenlopen om ons nieuwe kantoor te bewonderen en in gesprek te gaan met onze medewerkers. Maar er is meer:

  • We organiseren elk uur fictieve groepsbijeenkomsten, steeds gedurende ongeveer 45 minuten; je maakt dan mee hoe zo’n bijeenkomst van een zelfhulpgroep kan verlopen.
  • Er is een speciale ruimte waar je een film over het zelfhulp netwerk kunt bekijken en hopelijk ook de nieuwe jongerenfilm.
  • Er is een speciale ruimte waarin je meer over de organisatie te weten kunt komen; daar is steeds iemand aanwezig van de Raad van Zelfhulp en van het bestuur van de stichting.
  • En er is een ruimte om anderen te ontmoeten, te spreken, om te netwerken.

Rond 16.00 uur is er een kort formeel moment waarbij we stilstaan bij de meest recente ontwikkelingen van de organisatie.
En uiteraard is er koffie, thee en iets fris, met daarbij iets lekker eetbaars.

Namens het Team en de vrijwilligers, de Raad van Zelfhulp en het Bestuur nodig ik jullie van harte uit ons op 20 april te komen bezoeken.

Aanmelden mag maar is niet verplicht.
Gebruik hiervoor het emailadres: info@zelfhulpnetwerk.nl

Met vriendelijke groet,

Frits Jonkers, voorzitter.