Zelfhulpgroep Angst heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

Zelfhulp is een mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. De deelnemers komen regelmatig samen zonder tussenkomst van de reguliere hulpverlening. In een groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt!

Deze groep brengt volwassenen bij elkaar die te maken hebben met angstklachten zoals een paniekstoornis, sociale fobie of een piekerstoornis.
Tijdens de bijeenkomsten krijg je de ruimte om echt naar elkaar luisteren en leer je beter om te gaan met het hebben van deze angstklachten. Je staat er niet alleen voor, krijgt antwoorden op talloze vragen en neemt zelf weer de regie in handen.
Als jij je verhaal kwijt wil en je zoekt lotgenoten dan ben je in deze groep van harte welkom. Het delen van ervaringen en elkaar ondersteunen staat centraal.

De Angst groep komt om de week op dinsdagmiddag bij elkaar in Eindhoven. Het is belangrijk dat de klachten niet te ernstig zijn en er door middel van zelfhulp (zonder tussenkomst van professionals) aan je probleem gewerkt kan worden.

Wil je meer informatie of heb je belangstelling voor deze groep?
Neem dan contact op met het Zelfhulp Netwerk door:
– te bellen met 040-2118328
– te mailen naar info@zelfhulpnetwerk.nl
– het invullen van het contactformulier

Wij verzoeken je om de naam van de groep te vermelden zodat wij je gericht kunnen helpen.