De zelfhulpgroep depressie in Someren zoekt deelnemers.

Zelfhulp is een mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. De deelnemers komen regelmatig samen zonder tussenkomst van de reguliere hulpverlening. In een groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt!

Deze groep brengt volwassenen met een depressie bij elkaar die met hetzelfde probleem kampen.
Tijdens de bijeenkomsten krijg je de ruimte om echt naar elkaar luisteren en leer je beter om te gaan met een depressie. Het maakt niet uit of je kampt met een chronische depressie of een eenmalige depressie, iedereen is welkom. Je staat er niet alleen voor, krijgt antwoorden op talloze vragen en neemt zelf weer de regie in handen.
Als jij je verhaal kwijt wil en je zoekt lotgenoten dan ben je in onze groep van harte welkom. Het delen van ervaringen en elkaar ondersteunen staat centraal.

De groep komt 1 keer in de 2 weken bij elkaar in Someren. De groep is bedoeld voor mensen met een depressie vanaf 40 jaar. We vinden het belangrijk om een vertrouwensband tussen de deelnemers te kunnen opbouwen.

Aanmelden:
Voor meer informatie over de groep of om je aan te melden neem je contact op met het Zelfhulp Netwerk door:
– te bellen met 040-2118328
– te mailen naar info@zelfhulpnetwerk.nl
– het invullen van het contactformulier

Wij verzoeken je om de naam van de groep te vermelden zodat wij je gericht kunnen helpen.