Zelfhulpgroep Norwood zoekt nieuwe contactpersonen.
Zelfhulp is een mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. De deelnemers komen regelmatig samen zonder tussenkomst van de reguliere hulpverlening. In een groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt!

De Norwood zelfhulpgroep in Eindhoven zoekt nieuwe contactpersonen. De deelnemers van de groep willen graag een doorstart maken en omdat er regelmatig vraag is naar deze groep zou het mooi zijn als deze groep kan blijven voortbestaan.
Je deelt jouw ervaringen rondom relatie verslaving en/of co-dependency en vindt (h)erkenning, steun en begrip bij elkaar. Daarnaast bewaak je het groepsproces en ben je aanspreekpunt voor onze organisatie en mensen die zich aanmelden voor de zelfhulpgroep.

De groep is bedoeld voor vrouwen die kampen met relatie verslaving en/of co-dependency. In deze groep leer je omgaan met de emotionele afhankelijkheid van je partner en/of anderen en te komen tot een emotioneel gezonde(re) relatie met je partner en/of anderen. Het delen van ervaringen en elkaar ondersteunen staat centraal.

De groep komt 1x in de 2 weken op dinsdagavond bij elkaar in Eindhoven. Dit kan natuurlijk ook op een ander tijdstip, in overleg met de groep.
De huidige contactpersoon wil zorgen voor een goede overdracht en is bereid om met jou nog even mee te kijken voor een goede doorstart van deze groep. Daarnaast krijg je als contactpersoon ook de training aangeboden: “hoe start ik een zelfhulpgroep”.

Wil je meer informatie of heb je belangstelling voor deze groep?
Neem dan contact op met het Zelfhulp Netwerk door:
– te bellen met 040-2118328
– te mailen naar info@zelfhulpnetwerk.nl
– het invullen van het contactformulier

Wij verzoeken je om de naam van de groep te vermelden zodat wij je gericht kunnen helpen.