Zelfhulpgroep PTSS door (vroeg)kinderlijk trauma heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

Zelfhulp is een mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. De deelnemers komen regelmatig samen zonder tussenkomst van de reguliere hulpverlening. In een groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen en elkaar steunen.
Het heftige trauma dat je als kind hebt meegemaakt hoort tot je leven. Over veel belevenissen uit je leven kun je gemakkelijk met anderen praten, maar een (vroeg)kinderlijk trauma is niet voor iedereen herkenbaar of voor te stellen hoe het voor jou moet zijn geweest en wat voor impact het op je leven heeft gehad.
Je verhaal doen bij lotgenoten betekent dat je verhaal wordt begrepen. Je zult (h)erkenning, begrip, empathie en steun ervaren. ‘Een half woord’ is vaak al voldoende.

Voor wie?
De zelfhulpgroep PTSS door (vroeg)kinderlijk trauma is bedoeld voor mensen van 50 jaar en ouder die in het verleden gediagnosticeerd zijn met PTSS door (vroeg)kinderlijk trauma. Deze mensen zijn afbehandeld of zitten in de laatste fase van de behandeling.
Het (vroeg)kinderlijk trauma kan zijn ontstaan door fysiek, seksueel en/of emotioneel geweld door één of beide ouders of door een ander persoon.

Wanneer?
De groep komt éénmaal in de drie weken bij elkaar.
De bijeenkomsten zijn in Eindhoven.

Wil je meer informatie of heb je belangstelling voor deze groep?
Neem dan contact op met het Zelfhulp Netwerk door:
– te bellen met 040-2118328
– te mailen naar info@zelfhulpnetwerk.nl
– het invullen van het contactformulier

Wij verzoeken je om de naam van de groep te vermelden zodat wij je gericht kunnen helpen.