Zelfhulpgroep voor mensen met chronische vermoeidheidsproblemen is op zoek naar deelnemers en een tweede contactpersoon

Een zelfhulpgroep biedt mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. Deelnemers komen tweemaal per maand overdag samen in een fijne rustige omgeving zonder tussenkomst van de reguliere hulpverlening. Deelnemers delen ervaringen, steunen en leren van elkaar. In een zelfhulpgroep krijg je erkenning en begrip van anderen, wat in het dagelijks leven vaak moeilijk is. Praten met elkaar over je problemen helpt!
Deze zelfhulpgroep is bedoeld voor mensen die te maken hebben met chronische vermoeidheid, al dan niet met een CVS diagnose, voor wie het dagelijks leven daardoor min of meer ernstig belemmerd wordt.
Afhankelijk van de deelnemers zal de voertaal van deze groep of Engels of Nederlands zijn, of afwisselend in Engels en Nederlands.
De contactpersonen worden kartrekkers van deze groep. Je bewaakt het groepsproces en je bent aanspreekpunt voor onze organisatie en mensen die zich via de stichting aanmelden voor deze groep.

Voor meer informatie over de groep of om je aan te melden (ook voor mensen die gewoon willen deelnemen maar geen contactpersoon willen zijn) kun je kun je contact opnemen met het Zelfhulp Netwerk door:
– te bellen met 040-2118328
– te mailen naar info@zelfhulpnetwerk.nl
– het invullen van het contactformulier

Wij verzoeken je om de naam van de groep te vermelden zodat wij je gericht kunnen helpen.